boekjes.png

Cursussen

  

Een korte cursus handboekbinden/kartonnage aan huis op dinsdag of donderdag

In het voorjaar van 2017 zijn er weer cursussen op de dinsdagochtend of -avond en op de
donderdagochtend of -avond.

In mijn atelier aan de Burgemeester Seinenstraat 11 in Aduard, verzorg ik korte cursussen van 6 opeenvolgende lessen. U kunt ook kiezen voor een workshop van 1 dag. (Zie onder workshops.)
Iedere cursist bepaalt in overleg met mij wat hij of zij gaat doen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, die gaan van heel degelijk bindwerk tot een manier van binden waarbij geen druppel lijm wordt gebruikt en waar de maker geheel eigen ideeën en vormgeving kan inzetten. U kunt bijvoorbeeld een jaargang tijdschriften inbinden, een fotoalbum of een persoonlijke agenda maken of aan een boekobject werken. Het uitvoeren van eenvoudige reparaties behoort ook tot de mogelijkeden, evenals het maken van doosjes.
Een grote hoeveelheid aan uiteenlopende materialen is aanwezig. U hebt geen speciale gereedschappen of machines nodig, u kunt ook thuis aan de slag.

Ieder seizoen wordt vier maal een serie van 6 lessen aangeboden. Twee series in het voorjaar en twee in het najaar. Er zijn ochtend- en avondcursussen. U kunt aan meerdere series meedoen.
Er is een maximum van 5 deelnemers.

Start: 10 en 12 januari.

Cursustijden: 's ochtends 9.00 - 11.30 uur, 's avonds 19.30 - 22.00 uur.

Kosten per serie van 6 lessen: € 96,00 incl. basismaterialen, koffie en thee.

Na opgave hoort u 2 weken van te voren of de cursus doorgaat. Tot dat moment kunt u kosteloos annuleren, daarna bent u het hele bedrag verschuldigd.

Aanmelden kan via het contactformulier.